Schoorsteen verwijderen

Wilt u de schoorsteen verwijderen dan is het van groot belang dat u de klus uitbesteedt aan een professioneel. Er zijn hiervoor twee belangrijke redenen. Als eerste omdat u eenvoudig grote schade kunt aanbrengen aan een woning als u geen ervaring en gereedschap heeft met/voor de uitvoering van sloopwerkzaamheden.

Ten tweede omdat het u vervolgens veel geld gaat kosten om alles weer in oude staat terug te brengen. Het is dus raadzaam om het verwijderen hiervan aan een vakman over te laten. U weet dan dat het veilig gebeurt en dat u na de verwijdering van de schoorsteen snel kunt starten met het uw geplande werkzaamheden zonder dat er sprake is van extra schade omdat u dit aan een vakman heeft overgelaten.

Verwijderen van een schoorsteen is gevaarlijk werk

Wist u trouwens dat als er meer dan 10 kubieke meter sloopafval vrijkomt dat u dan vergunnings- of meldingsplichtig bent. Uiteraard bent u dat ook als u asbest tegenkomt. Een schoorsteen verwijderen is doorgaans een project dat in (door de ervaren sloper) een korte periode kan worden uitgevoerd.

Bij ons bent u van een scherpe prijs verzekerd en profiteert u van goede voorwaarden. Meer informatie hierover vindt u op de website waar u eveneens met ons in contact kunt komen. Wilt u hier ook gebruik van maken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Sloop Projecten van de Sloop-Concurrent

Sloop Slopen boren1 duurzaam slopen met de hand zagen en boren
Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's

Onze erkenning bij Bouwplaza: